Epische Las Vegas concert Elvis Presley te zien bij ZINema

Datum: 10-12-2019

10:39 uur - In 1970 keerde hij terug naar het podium van Las Vegas. Brak daar bezoekrecords. En nu in 2020 komt de legende terug in de bioscoop: Elvis Presley. Op woensdag 8 januari, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden, is deze nooit eerdere geremasterde muziekdocumentaire ‘Elvis: That’s The Way It Is’ eenmalig te zien bij ZINema Nijverdal.Ter ere van zijn 85e verjaardag brengt Warner Bros Pictures ‘Elvis: That’s The Way It Is’ eenmalig naar de bioscoop. Een unieke muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. Het toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert in het nog steeds bestaande hotel in Las Vegas.

Inclusief 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal
In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin is er in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van ‘Suspicious Minds’ en de concertregistratie van ‘Don’t Be Cruel’.

Allereerste wereldwijde idool
Mis deze kans niet om dit epische Las Vegas concert te zien van The King, het allereerste wereldwijde idool: Elvis Presley. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com of telefonisch via onze reserveerlijn (0548) 624489.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: