Lichtjes in het donker

Datum: 10-12-2019

18.45 uur - Zondag 29 december 2019 om 19.00 uur wordt in het Uitvaartcentrum aan de Duivecatelaan 1 te Nijverdal een herdenkingsbijeenkomst gehouden. (Deur open om 18.30 uur). De naam van uw dierbare die na 15 december 2018 is overleden kan worden uitgesproken. 

Opgave is mogelijk tot 20 december via mail: trudy@uitvaartnijverdal.nl u krijgt een bevestigingsmail. Of bel: 0548 616631 ( geen voicemail inspreken)
 
Na de bijeenkomst gaan we gezamenlijk lopend naar de begraafplaats aan de Meester Ponsteenlaan, u kunt op eigen gelegenheid naar de begraafplaats aan de Ninaberlaan te Hellendoorn. De lichtjes kunt u plaatsen op het graf, bij de urn of op het strooiveld.
Medewerking wordt verleend door uitvaartspreekster Mineke Broekmate, Midwinterhoornblazers en parochiekoor Pajoko.
 
Deze avond zal er ook aandacht worden besteed aan de in de Tweede Wereld Oorlog omgekomen militairen. Ook op de begraafplaats aan de Ninaberlaan liggen gesneuvelde geallieerde soldaten begraven. The Last Post zal klinken en het korps Nationale Reserve zal present zijn.
 
Er is bij de uitgang van het Uitvaartcentrum gelegenheid een vrijwillige bijdrage te geven voor de gemaakte kosten. 
 
Het is handig om een zaklamp mee te nemen naar de Begraafplaats te Hellendoorn.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: