Avondje talenten spotten?

Datum: 20-01-2020

12:16 uur - Op 8 februari 2020 om 20.00 uur houdt ZINiN Talent 2020 (Ingenium) wederom een Open Mic in de Smidse in Nijverdal. Ook deze keer betreden de talenten binnen de gemeente Hellendoorn het podium en laten ze van zich horen. De talenten worden beoordeeld door een vakkundige jury die zal bepalen wie er met de hoofdprijs van vijfhonderd euro vandoor gaat. Dit is niet de enige prijs die te winnen valt, dit keer gaat het publiek bepalen wie de publieksprijs van 250 euro wint. 

 

 

De talenten

Deze keer staan een zevental acts op het prachtige podium in de Smidse. Phyllis Plomp, The Young President, Big Band, Tess & Mats, Diverge, Rumour Has It en Wietse & Esmee zullen laten zien wat ze in huis hebben. 

 

Tickets

Kaarten voor deze avond vol talent zijn verkrijgbaar bij een van de talenten, via zinin.com of door te bellen met de theaterkassa 0548-624489 en kosten slechts 5 euro. 

 

Spot jij het talent van Nijverdal? Voor meer informatie over de Open Mic kun je terecht bij Daan Hannink via talent@zinin.com

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: