Auto Aaltink 2e Paasdag showroom gesloten, online geopend!

Datum: 10-04-2020

ADVERTENTIE

Corona treft onze hele samenleving en ook ondernemers hebben het zwaar. Toch heeft het Auto Aaltink besloten om op Tweede Paasdag de deuren van de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal gesloten te houden. “Voor het eerst in 20 jaar is onze showroom niet geopend deze dag. Attractieparken en horeca zijn gesloten, recreatie gebieden worden strak in de gaten gehouden, dan vind ik het maatschappelijk onverantwoord open te gaan en mensen te verleiden om een bezoek te gaan brengen aan onze showroom”, aldus eigenaar Ewald Aaltink.

Op zoek naar een nieuwe auto? Bekijk en bestel ze dan gemakkelijk en snel online via de webshop van Auto Aaltink. De online mogelijkheden zijn inmiddels flink uitgebreid en verbeterd. Van het zoeken en het kopen tot de aflevering, alles regel je vanuit huis. Een bezoek aan de showroom is dus niet eens noodzakelijk. In plaats daarvan gebruikt het Nijverdalse autobedrijf data, uitgebreide informatie en goede foto’s om je online een zo goed mogelijk beeld te geven van de auto’s die ze aanbieden. Ewald: “Wij begrijpen de onzekerheden van het online kopen van een auto. Je wil de kwaliteit beoordelen en eventueel een proefrit maken met de auto. Daar hebben we een mooie oplossing voor bedacht. Kies in de webshop voor de optie ‘proefrit aanvragen’. Eén van onze online adviseurs neemt dan contact met je op om een afspraak te maken. Naast een omruiltermijn van 14 dagen heb je namelijk ook recht op een uitgebreide proefrit bij aflevering.” 
 
Bereikbaarheid
Wil je meer informatie of even sparren over jouw toekomstige droomauto? De medewerkers van Auto Aaltink zijn gewoon telefonisch, via videobellen en WhatsApp bereikbaar, zodat je je aankoop rustig met hen door kunt spreken. 
 
Jouw droom auto
Auto Aaltink is jouw Fiat, Mitsubishi en Chevrolet dealer in de regio. En daarnaast levert het autobedrijf een ruime voorraad kwalitatieve occasions. Het transparante online proces maakt het eenvoudig en veilig om vanuit huis een auto te kopen. “In het geval van jong gebruikte occasions laten we duidelijk de mindere kanten van de auto zien, zoals krasjes en deuken”, legt Ewald uit. “Occasions en nieuwe voorraad auto’s leveren we binnen 7 dagen bij je thuis af op een moment dat het jou goed uitkomt. Je maakt in je eigen omgeving een proefrit voor we de auto ter plekke op jouw naam overschrijven. Als de auto niet bevalt kun je gewoon iets anders uitzoeken! Het maakt ons niet uit waarom, wij stellen geen lastige vragen en ruilen hem om voor een geschikte auto die aan jouw wensen voldoet. Ben je niet blij met je aankoop? Dan halen we hem gewoon weer op. ”
 
Showroom
Op normale werkdagen is de showroom aan de Marie Curiestraat 6  gewoon geopend. Natuurlijk houden de medewerkers te allen tijde de richtlijnen van het RIVM in acht. Proefritten zijn mogelijk, waarbij de auto en de sleutels voordien grondig worden ontsmet. Kortom zij doen er alles aan om alles zo normaal mogelijk te laten verlopen waarbij zij jouw en onze gezondheid niet uit het oog verliezen.
 
Vind jouw droomauto via: www.autoaaltink.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: