Definitief geen open dagen in 2020 op de Jipkesbelt

Datum: 08-07-2020

09:06 uur - Het bestuur van Tuinvereniging De Jipkesbelt heeft besloten om in 2020 definitief geen open dagen te houden op tuincomplex De Jipkesbelt. Nu de maatregelen van het RIVM zijn versoepeld per 1 juli, lijkt het een logische stap om toch nog open dagen te houden.

 Toch heeft het bestuur van Tuinvereniging De Jipkesbelt besloten om dat niet te doen. Daarbij is een afweging gemaakt waarbij diverse factoren onder de loep zijn genomen en waarbij vooral is gekeken naar de veiligheid van de doelgroep die veelal naar de open dagen komt. 

In plaats van de open dagen, verkopen de tuinders die dat willen van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 12.30 uur hun groente en andere producten vanaf hun eigen tuin. Hierdoor hoopt het bestuur dat er niet teveel bezoekers en tuinders tegelijk op het complex zijn, waardoor het risico van besmetting aanzienlijk lager is. Wel moeten de maatregelen van het RIVM gehanteerd worden. Houd afstand en betaal zoveel mogelijk contactloos.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: