Pannenkoeken eten in de Cirkel

Datum: 08-07-2020

09:09 uur - Het was een activiteit waar veel animo voor was: het maandelijkse pannenkoeken eten in de Cirkel. Deze smakelijke bezigheid gaat weer beginnen en de frequentie wordt uitgebreid! Elke dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur kunnen maximaal 12 personen in de Cirkel terecht. Er wordt een coronaprotocol gehandhaafd. Men kan maximaal 1x per maand aanschuiven, zodat alle belangstellenden maandelijks aan de beurt komen. Men kan een strippenkaart à €16,- aanschaffen. Hierop staat een tegoed voor 4x pannenkoeken eten. 

 

 

Coronaprotocol

Uiteraard is het nog steeds belangrijk om richtlijnen aan te houden. Als men koorts of verkoudheidsklachten heeft, blijft men thuis. Bij binnenkomst worden de handen gedesinfecteerd, de jas wordt mee genomen naar de stoel.  De stoelen staan op 1,5 meter afstand van elkaar. Er kan niet contant betaald worden. Mensen gaan voorafgaand aan de activiteit thuis naar het toilet.  

 

Aanmelden
Opgeven kan vanaf 10 juli aanstaande bij Stichting De Welle via het telefoonnummer 0548-638810. De Welle is elke ochtend  van 9.00 tot 12.30 uur te bereiken. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: