Kano & suppen by night bij De Wilgenweard in Nijverdal

Datum: 08-07-2020

09:13 uur - Een uurtje ontspannen peddelen in een Canadese kano of op een supboard op de Regge tijdens een zwoele zomeravond... Dat is genieten en ontspannen!|

 

“Dit is al jaren een gewild uitje in de zomer. Het blijft bijzonder, de sfeer op de Regge op een zwoele zomeravond. Er is nog steeds veel belangstelling voor” vertelt Herman Pronk, eigenaar van De Wilgenweard.

 

Bijzondere belevenis
“Kano by night is een bijzondere belevenis, want de zintuigen worden in het donker tot rust gebracht doordat er geen felle licht of geluids- prikkels zijn. Dat maakt de beleving in kano heel anders dan overdag” volgens Pronk.

 

“Vaak verwonderen onze gasten zich erover dat er zo weinig verlichting is aangebracht op de kano’s. We monteren alleen sigalerings lampjes, zodat je niet tegen elkaar botst.
Met veel licht voor op de kano, is de belevenis veel minder en dat is jammer.”

 


Kano by night vind plaats op de woensdagavonden van 8 juli tot en met 12 augustus.

Data:8-15-22-29 juli, 5 en 12 augustus.
Tijd: starten om 21.00 u of om 22.00 u.
Meer informatie: www.wilgenweard.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: