Bruisend Nijverdal komt met ‘coronaproof’ programma

Datum: 26-07-2020

08:44 uur - Het oorspronkelijke programma was al bijna klaar, de organisatie van Bruisend Nijverdal was er klaar voor en toen kwam ineens dat virus de hoek om en werd alles anders. Een bittere pil! Omdat organiseren ons nu eenmaal in het bloed zit, werken we op dit moment heel hard aan een   corona-proof en dus veilig programma. 

 

 

“Bruisend Nijverdal vindt elk jaar plaats in de tweede week van september. Op dit moment ziet het er echter nog steeds niet naar uit dat we de veiligheid van onze gasten kunnen waarborgen in die periode. En een groot dorpsfeest met de geldende coronaregels is helaas niet rendabel te krijgen”, legt voorzitter Ewald Aaltink uit. “Maar we willen Bruisend Nijverdal niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom werken we heel hard aan een gezellig, alternatief programma voor alle inwoners van Nijverdal en daarbuiten. Wanneer het programma bekend is, zullen wij het natuurlijk met iedereen delen en hopen we op veel deelname. Aan iedere doelgroep wordt gedacht. Het is kortdag, maar het gaat zeker door. Bruisend Nijverdal 2020 wordt anders… Maar zeker een editie om nooit te vergeten!”

 

Sponsoren gezocht

Het bestuur van Bruisend Nijverdal streeft ernaar om het programma zoveel mogelijk gratis aan te bieden aan de bevolking. Daarom is men nog wel op zoek naar enkele bedrijven of instanties welke één of meerdere onderdelen willen sponsoren. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via: sponsorzaken@bruisendnijverdal.com. Of kijk op de website: www.bruisendnijverdal.com.

 

“Natuurlijk gaan we er met zijn allen voor om volgend jaar weer groots uit te pakken. Een mega feest zoals we dat de afgelopen jaren gewend zijn in Nijverdal”, aldus Ewald Aaltink.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jorn Evers schreef op 26-07-2020

Dj hekkert wil wel draaien

Hvh schreef op 27-07-2020

Nijverdal zet de schouders er onder en dan lukt het wel

Cees schreef op 27-07-2020

Ze kunnen het beter aflasten, Nijverdal is nog nooit bruisend geweest en in deze corona tijd moet je het al helemaal niet proberen te zijn

gerard schreef op 28-07-2020

Daardoor gaat ook door Cees 10 man en een perekop heb je het wel gehad corona proof.Heldren hangt ze er met de bene uut de tente.gaat wegens succes niet door.

Geronimo schreef op 29-07-2020

Gerard, sinds wanneer hebben peren een kop?

William S. Burroughs schreef op 29-07-2020

Aan Geronimo. De beste man bedoeld een paard. Die vaak bij Andre van Duin in de gang staat. Tot slot heeft zo'n paard geen kop maar een hoofd want het is een edel dier. Het eet graag ... ja zo kan die wel weer William. Prettige dag.

Geronimo schreef op 30-07-2020

@WSB, oh een peerd. Die hebben in het dialect wel een kop, ondanks dat het edele dieren zijn. Oftewel een peerdekop.

D.J. schreef op 07-08-2020

Ik lees voor alle inwoners van Nijverdal en daarbuiten, volgens mij zit daar het eerste probleem al.

Uw reactie

Naam:
Bericht: