Sport- en Cultuurquiz vormt aftrap nieuwe seizoen

Datum: 13-08-2020

11.23 uur - U heeft ze vast wel gezien in de afgelopen maanden tijdens de coronacrisis: de online quiz. Ze zijn in de coronatijd mateloos populair geworden en daarom heeft de organisatie van de Sport- en Cultuurmarkt, die dit jaar niet gehouden kan worden vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, ervoor gekozen het seizoen af te trappen met een Sport & Cultuurquiz op HOI TV.

 
Deze quiz wordt op zaterdag 29 augustus gehouden en er kunnen maximaal 2000 teams aan meedoen. De presentatie is in handen van Mathijs ter Avest en André Vliek. 
 
Goed alternatief

De organisatie van de Sport & Cultuurquiz ligt in handen van ZINiN Cultuur en het Team Sport van de Gemeente Hellendoorn. Samen zijn zij normaal gesproken ook verantwoordelijk voor het Sport & Cultuurfestival en hebben nu de handen ineengeslagen om een goed alternatief voor het festival te verzinnen. De quiz zal worden uitgezonden door de lokale omroep HOI TV. Iedereen in de gemeente kan de quiz live via de televisie volgen en vervolgens meedoen via Kahoot. 


 
Wat gaan we doen?

De quiz zal bestaan uit 4 vragenrondes van 20 vragen. Er zullen  per ronde vragen worden gesteld over lokale sport, lokale cultuur, algemene sport en algemene cultuur. Voor iedere ronde is er een leuke prijs te winnen en ook de overall winnaar krijgt een mooi cadeau. In de pauze zullen er filmpjes van optredens te zien zijn van de jonge muzikale talenten die onze gemeente rijk is. Meedoen met de quiz kan via Kahoot, waardoor er 2000 deelnemers of teams mee kunnen spelen. Inloggen bij iedere ronde kan via een game-pin, die tijdens de uitzending in beeld verschijnt. De presentatoren Matthijs ter Avest en André Vliek houden geven informatie over de deelname aan de quiz. 
 
Informatie:

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met René Nijhof van de afdeling Sport van de gemeente Hellendoorn (r.nijhof@hellendoorn.nl)  of met Janneke Meijer van ZINiN Cultuur (jannekemeijer@zinin.com).

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: