Wandel stap voor stap de digitale wereld in

Datum: 16-09-2020

12:07  uur - Je hebt een mooie laptop gekocht maar eigenlijk weet je niet goed wat je er allemaal mee kunt. Dan is de zesdelige cursus Klik & Tik: De Basis echt iets voor jou. Stap voor stap ga je de digitale wereld in en wordt je vaardig in het gebruik van je computer. De eerste les wordt gehouden op donderdag 1 oktober in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal.




Beginnen bij het begin
Klik & Tik: De Basis start echt helemaal bij het begin. Je leert in zes lessen hoe je de computer / laptop aanzet, hoe je met de muis moet werken, typen, hoe je internet start en hoe je in kunt loggen. Samen met de docent ga je stap voor stap de digitale wereld in. Zo leer je e-mailen en ga je het internet op. Je leert hoe je iets kunt kopen via internet, waar je informatie kunt vinden en bankzaken leert regelen. Er wordt gebruik gemaakt van filmpjes, die laten zien hoe het werkt. Daarna ga je zelf aan de slag. Na zes lessen ben je een stuk vaardiger in het gebruik van je computer en het internet. 

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus ‘Klik & Tik: De Basis’ kan op de website www.zinin.com of aan de balie van de Tourist Info in Nijverdal.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: