Eric Corton & Susan Visser brengen nieuw theaterconcept naar ZINiN

Datum: 17-09-2020

13.14 uur - Maak kennis met een nieuw theaterconcept, want dit keer bepaalt ú de rolverdeling in het toneelstuk ‘Heads & Tales – De Grootste Helft’. Stelt u zich even voor: het is donderdag 1 oktober en u bevindt zich in de zaal van het ZINiN Theater. Hoofdrolspelers Eric Corton en Susan Visser komen het toneel op met een muntje in de hand. De kans is groot dat ze u op het toneel uitnodigen en vragen of u het muntje op wilt gooien. Wordt het kop of munt? Dát bepaalt namelijk wie welke rol speelt. Het wordt dus een spannende avond voor het publiek én voor de acteurs!

Scheiden doe je samen!
In ‘De Grootste Helft’ vallen we in het leven van een echtpaar dat elkaar niets meer te zeggen heeft, maar nog wel veel moet bespreken. Ooit spraken ze de taal van de liefde, nu lijkt het onmogelijk nog met elkaar te kunnen communiceren. Ze worstelen met een kwellende vraag: hoe vertellen ze hun puberzoon dat ze uit elkaar gaan? Susan Visser en Eric Corton spelen het echtpaar, maar stappen tijdens deze boeiende voorstelling ook uit hun rol om te reflecteren op de situatie. Waar in hun relatie ging het mis, en waarom? En hoe kom je er toch samen uit? Scheiden doe je immers samen. Voor u als theaterbezoeker een boeiende avond waar u een unieke kans krijgt om deels zelf te bepalen wat er op het toneel gebeurt.

De show wordt op deze avond twee keer gespeeld: om 19.00 en 21.00 uur.

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze voorstelling zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: