Uitjestip tijdens de lockdown

Datum: 28-12-2020

9.57 uur - De maatregelen zijn weer verzwaard. Veel sportgelegenheden moeten tijdelijk de deuren sluiten, een uitje maken naar de tuinland, pretpark of dierentuin kan voorlopig ook niet en (klein)kinderen moeten voorlopig thuisblijven van school en opvang. Nu we nog meer thuis moeten zitten is iedere dag een frisse neus halen een must. De half uurtje frisse buitenlucht zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor extra lucht. Het geeft zowel lichamelijk, geestelijk en mentaal een boost.

 
Speciaal voor in de kerstvakantie/lockdown periode heeft Stichting De Welle een puzzelroute uitgezet van ongeveer 5,5 kilometer in de omgeving van De Barkel en Hoge Hexel. Een leuke route voor jong en oud! Onderweg zijn de antwoorden op een twaalftal vragen te vinden. De antwoorden kunnen per post of mail naar De Welle verzonden worden. Onder de juiste inzendingen zullen we enkele prijsjes verloten.
 
Daarnaast zet Stichting De Welle in ieder geval tot eind januari twee wekelijks een nieuw ommetje uit in de kernen van Enter, Wierden, Hellendoorn en Nijverdal. Deze wandelroutes zijn tussen de twee en drie kilometer en dicht bij huis. 
Liever niet in u eentje lopen? Gelukkig mag er nog steeds samen gelopen worden (maximaal 2 personen), dus vraag eens een vriend, kennis, buur of familielid mee!
 
Wilt u de kerstroute en/of de andere routes ontvangen? De routes zijn te downloaden op de website van De Welle of haal de route af bij de volgende afhaalpunten:
Nijverdal - Kantoor De Welle - Constantijnstraat 32a
Hellendoorn - Albert Heijn - Dorpsstraat 48 b
Wierden - Kantoor De Welle - Dokter G.H. Beensweg 21
Enter - Gezondheidscentrum - Dorpsplein 1
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: