Afhaalbieb blijft open tijdens verlengde lockdown

Datum: 13-01-2021

 

14:50 uur - Nu de lockdown in Nederland tot 9 februari verlengd is, blijft de ZINiN afhaalbieb in alle vestigingen gewoon geopend om de leden de kans te bieden lekker te blijven lezen. De mogelijkheid om boeken af te halen bij de afhaalbibliotheek blijft dus. Tot die datum kunnen leden op afspraak en vertoon van hun bibliotheekpas een boekenpakket afhalen. 

 
 
Bereikbaarheid 
Leden van de ZINiN Bibliotheek kunnen aangeven welk genre ze graag lezen. De ZINiN medewerkers zetten dan een tas met vijf boeken klaar, die op vertoon van de ledenpas opgehaald kan worden op een afgesproken tijdstip. Bellen mag ook, dan wel even de ledenpas bij de hand houden. 
Voor Nijverdal: Mailen naar bib.nijverdal@zinin.com . Bellen kan op maandag-, dinsdag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur via nummer: 0548-613342 
Voor Hellendoorn: Mailen naar bib.hellendoorn@zinin.com en bellen kan op maandag- en woensdagochtend van 9.30 - 12.30 uur via nummer: 0548-654436 

Voor Daarle: Mailen naar bib.daarle@zinin.com. Bellen kan op maandagmiddag van 13.30 - 17.00 uur via nummer 0546-697392 
Voor Daarlerveen: Mailen naar bib.daarlerveen@zinin.com . Bellen kan op donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur via nummer 0546-646086 
Voor Haarle: Mailen naar bib.haarle@zinin.com. Bellen kan op woensdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur via nummer 0548 – 595453.  

De boekenpakketten zijn in Nijverdal af te halen bij de ingang van de Tourist Info aan de Willem Alexanderstraat (dus niet via de hoofdingang) en in Hellendoorn in de hal van de bibliotheek. De uitleentermijn van de materialen zal automatisch verlengd worden totdat de bibliotheek weer open mag. Er wordt dus over de periode dat de bibliotheek gesloten is geen boete berekend. 
 
Overige activiteiten 
De activiteiten die voor deze periode gepland stonden in de ZINiN Bibliotheken, gaan niet door. Deelnemers die een kaartje gekocht hebben worden persoonlijk op de hoogte gesteld hoe dit verder afgehandeld wordt. De gratis activiteiten komen te vervallen zonder persoonlijk bericht.  
 
Lockdown verzachten 
Met deze service, die tijdens de hele lockdown een succes blijkt te zijn, komt de ZINiN Bibliotheek vooral tegemoet aan haar leden om zo de gevolgen van de lockdown  iets te verzachten. Uiteraard worden bij het afhalen van de boeken alle noodzakelijke veiligheidseisen in acht genomen. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: