‘Bankmedewerker’ berooft persoon in Hellendoorn

Datum: 02-03-2021

12:29 uur - Gisteren, maandag 1 maart, tussen 13:30 en 14:15 heeft er een beroving plaatsgevonden in een woning aan Wemekampstraat in Hellendoorn. Men heeft eerst telefonisch contact gezocht met het slachtoffer en zich voorgedaan, als zijnde medewerker van de Rabobank. Vanwege een zogenaamde verdachte transactie werd met het slachtoffer contact opgenomen om te verifiëren of dit allemaal wel klopte. Aangeboden werd om een nieuwe rekening te openen het geld over te sluizen en de huidige rekening te beëindigen. Vanwege Corona zou een bankmedewerker wel even bij het slachtoffer langskomen om het allemaal te regelen. Een heel geraffineerd spelletje… waar veel burgers in zouden kunnen trappen. Zo ook dit slachtoffer.

De politie is op zoek naar mensen die iets verdachts in de buurt van de Wemekampstraat hebben gezien. Denk hierbij aan voertuigen en personen. U kunt bellen met de politie via: 0900-8844

Bron: 112 -0v.nl

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harm schreef op 02-03-2021

Aan iedereen, Bankzaken doe je niet aan de deur, de bank komt niet naar je toe....

Uw reactie

Naam:
Bericht: