Woninginbraak Nijverdal

Datum: 10-09-2021

06:44 uur - Afgelopen avond, donderdag 9 september rond 19:00 uur, werden wij gestuurd naar een woning, gelegen aan de Noetselerweg in Nijverdal in verband met een woninginbraak. De eigenaar van de woning was enkele dagen weggeweest en trof bij thuiskomst diverse ruimtes aan, op de bovenverdieping, die behoorlijk overhoop gehaald waren.

Bij de inbraak zijn voornamelijk sieraden en geld buitgemaakt. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen zondag 5 september 11:00 uur en donderdag 9 september 19:00 uur. De dader heeft zich vermoedelijk toegang verschaft, via de achterzijde van de woning, middels een dakraam.
Met dit bericht hopen wij dat getuigen zich melden! Dus..., heeft u tussen bovengenoemde data personen of voertuigen gezien, die zich verdacht ophielden in de omgeving van de Noetselerweg in Nijverdal, geef dit dan aan ons door! Misschien ben u wel in het bezit van camerabeelden (denk aan dashcams en beveiligingscamera's), waar wij gebruik van mogen maken. Alle informatie is welkom! Dit kan door te bellen met 0900-8844 of door een persoonlijk berichtje te sturen via deze pagina. Ook anoniem melden kan. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: