Dauwpop maakt nieuwe namen bekend voor 26 en 27 mei

Datum: 28-01-2022

13:12 uur - Dit jaar is Dauwpop voor het eerst een tweedaags festival en dat betekent dat er meer bands dan ooit komen optreden op het festival in Hellendoorn. Nadat al bekend was dat Editors de tweede dag afsluit volgen er nu nieuwe namen op de affiches van beide dagen.

 

 

Op 27 mei zoals gezegd Editors en op deze dag komen er in elk geval optredens bij van Balthazar, Eefje De Visser, Meau, Rondé, The Vices, Sylvie Kreusch, Kids With Buns, Claw Boys Claw, Weval, Moss, Hang Youth, STUK, FeestDJRuud, The Dean en Babs. Voor deze dag zijn nog tickets verkrijgbaar.

 

Op de al uitverkochte 26e mei kunnen de bezoekers zich gaan verheugen op optredens van onder meer The Waterboys, Kriss Kross A'dam, Bazart, Flemming, Pronk, DOOL, Temple Fang, ADF Samski, Drukwerk, WH Lung en Magnetic Spacemen. Eerder werd al bekend dat ook o.a. S10, Wolfmother, Kensington, Typhoon, Froukje en Chef' Special op 26 mei te zien zijn.

 

De organisatie verwacht snel nog meer namen bekend te maken voor beide dagen. Kaarten voor 27 mei zijn verkrijgbaar via de website www.dauwpop.nl Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal kindertickets beschikbaar. Alle overige informatie en het volledige programma voor zover nu bekend is ook te vinden op de website.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: