Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug

Datum: 09-06-2022

11:23 uur - Genieten van de prachtige natuur, sportief bezig zijn en lekker eten onderweg? Het kan allemaal tijdens het Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug.

Samen met Lunchroom Het Dunant, Hotel Het Losse Hoes, Grand café De Biester en HR De Haarlerberg hebben Toerisme Rijssen- Holten en Toeristisch Bureau Hellendoorn een leuk fietsarrangement gemaakt. 

Deze fietstocht is 44 km lang en laat je de mooiste plekjes van de Sallandse Heuvelrug zien. Onderweg kun je op vertoon van een voucher genieten van een kopje koffie met iets lekkers, een kop soep, een hoofdgerecht en een nagerecht bij de vier restaurants. Het arrangement is te fietsen op woensdag t/m zaterdag. Je kunt tot uiterlijk één dag van te voren reserveren bij Tourist Info/VVV Nijverdal. Tel. 0548-612729. De kosten zijn € 34,50 per persoon. 

We wensen je alvast veel plezier en smakelijk eten!

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 12-06-2022

Het stikstofbeleid verkruimelt nu het wordt uitgerold. De liefde van de kiezer voor de stikstofpartijen zal verdampen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: