Ontdekkerk over 'vriendschap' op 26 juni in Hellendoorn

Datum: 13-06-2022

11.08 uur - Op zondag 26 juni ben je vanaf 15.30 welkom bij de eerste Hellendoornse Ontdekkerk! Het is voor iedereen, van jong tot oud, kerkelijk of niet.

 
Wat is een 'Ontdekkerk'? Elke ontdekkerk heeft een drieslag: 'samen ontdekken', 'samen vieren' en 'samen eten'. Deze 3 onderdelen worden elke keer ingevuld aan de hand van een thema en een Bijbelgedeelte. De eerste keer is het thema 'vriendschap', wat gekoppeld is aan het Bijbelverhaal van de vier vrienden die hun zieke vriend bij Jezus brengen.
 
Om 15.30 kun je ontdekkend, creatief, onderzoekend, knooiend, (soms) sportief maar vooral ook samen en verbindend bezig zijn. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Serieus, maar evengoed sportief en creatief. Bijvoorbeeld een peuterhoek voor de
jongsten, scheerschuim, een draagbaarparcours, een bed-estafette, tegoedbon of beterschapskaart maken, sjoelen, vriendschapsarmbandjes knopen, bloemschikken, een bingo, een teamspel, vriendenbattle, een puzzelwand, een 'kapel' met een ingetogen activiteit ... en nog veel meer.
 
Daarna volgt er (vanaf 17 uur) een korte viering in de kerk, waarbij het activiteitendeel een terugkoppeling krijgt. De opbouw van de viering is kort, laagdrempelig en volgt elke keer hetzelfde patroon. Bij de inhoud komt voor alle leeftijden iets terug.
 
Vervolgens gaan we (om 17 uur 30) gezellig met elkaar eten en napraten. De catering zorgt voor het eten en drinken, en waar het kan, is dit aan het thema gekoppeld. Opgeven voor deelname aan de ontdekkkerk is niet nodig. Voor vragen, mail gerust Willeke en/of Lennart Aangeenbrug via familie@aangeenbrug.org
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: