SV Gramsbergen Winnaar SNO Enquête

Datum: 27-06-2022

11.00 uur - Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) levert (assistent)scheidsrechters voor vriendschappelijke duels bij 45 verenigingen in de directe omgeving. Dit betreft (nagenoeg) alle zaterdag en zondag verenigingen in de regio Ommen, Hardenberg, Holten en Rijssen. Diverse clubs zijn actief in de top van het amateurvoetbal, maar wij voorzien ook de clubs die in de derde en vierde klasse actief zijn.

 
 
Op deze wijze kunnen wij maatwerk leveren voor onze leden, aangezien wij op deze wijze altijd in staat zijn om een goede match te maken tussen het niveau van de arbiters in combinatie met het niveau waarop de vereniging actief is. 
 
Onze leden geven (bij zowel competitie- en vriendschappelijke wedstrijden) door middel van het invullen van de SNO enquête een beoordeling over de wijze waarop ze worden ontvangen door clubs. Denk hierbij aan onderwerpen zoals gastvrijheid, facilitaire aspecten en veiligheid. Recentelijk heeft het bestuur van SNO ervoor gekozen om twee verschillende enquêtes te introduceren. Enerzijds een enquête voor de eerste elftallen, maar sinds kort ook een enquête voor reserve elftallen, vrouwenteams en jeugdelftallen. 
 
Als we ons focussen op de tweede subgroep, dan kunnen we met gepaste trots eenieder informeren dat SV Gramsbergen deze enquête (betreffende het seizoen 2021 – 2022) heeft gewonnen. Op zaterdag 25 juni stond het jubileumfeest van SV Gramsbergen gepland. Bij de officiële receptie waren 300 gasten aanwezig. Ten overstaan van alle gasten ontving wedstrijdsecretaris Gerrit Passies uit handen van de voorzitter van SNO (Maurice Paarhuis) het behaalde certificaat. SV Gramsbergen zal als prijs een bezoek krijgen van de Technische Commissie van SNO. Deze heren zullen een spelregelavond (op interactieve wijze) gaan invullen. 
 
Via deze weg willen wij als bestuur van SNO, SV Gramsbergen van harte feliciteren met de gewonnen prijs en hopelijk mag SV Gramsbergen als voorbeeld fungeren voor andere amateurclubs uit de regio! 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: