Jubilarissen bij SVVN

Datum: 28-06-2022

10.01 uur - Bij SVVN is het traditie dat tijdens de Nieuwjaarsreceptie de jubilarissen van dat afgelopen jaar gedecoreerd worden. Aangezien door corona de nieuwjaarsreceptie de laatste twee jaar geen doorgang kon vinden had het bestuur van SVVN gemeend een deel van nog niet gehuldigde jubilarissen in te halen op een speciaal moment.

 
 
Op zaterdag 25 juni was het gezellig druk in het clubgebouw van SVVN ondanks dat er niet gevoetbald werd. Velen belangstellenden namen de moeite hun eer te bewijzen aan de leden die 25, 40, 50, 60 zelfs 70 jaar achtereen lid zijn gebleven van SVVN.
 
Ook waren er twee leden die gehuldigd werden omdat ze al 75 jaar lid waren (ze zijn beide inmiddels 77 jaar lid). Dieks Ramerman (zittend derde van rechts) is de oudste van maar liefst vier generaties Ramermannen die bij SVVN (hebben) gevoetbald. Gerrit Tijhuis (zittend vierde van links) heeft zich velen jaren op allerlei fronten ingezet voor SVVN en is daarvoor benoemd als lid van verdienste. Ook de familie Tijhuis is een bekende naam in de SVVN familie.
 
 
 

25 jaar lid:

Henk Vlietstra, Richard Hartgers, Ronnie Wermink, Herman Velnaar, Marten ten Kleij,

Alwin Zigterman, Ber Kelder, Henk Pennings, Kars ter Avest, Ronald Claasen en Jarno Janmaat

40 jaar lid: 

Laurens de Vos, John Mulder, Hans Hallink, Gerrit Nijland, Marcel Manenschijn en Remco Schuitert

50 jaar lid:

Han ter Steege, Jan Greevink, Bert ter Avest, Dinus van de Velden en André Snellink

60 jaar lid:

Pé Metscher, Gerrit Jansen, Freddy Pelupessy en Wim Bouwhuis

70 jaar lid:

Ab Eeftink en Jan Eeftink

75 jaar lid:

Dieks Ramerman en Gerrit Tijhuis

 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: