Hellendoorn Open Air gaat weer voor de gezelligste sfeer!

Datum: 28-06-2022

13:27 uur - Hellendoorn Open Air vindt dit jaar plaats op 8,9 en 10 juli  in park "De Geuren" te Hellendoorn. Vrijdagavond 8 juli (19.30u - 01.00u) Op vrijdagavond wordt er om 19.30u gestart met de Feestbingo. Deze Feestbingo is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waardig feest. Martijn Rutgers presenteert  dit jaar de bingo op zijn eigen ludieke wijze, terwijl DJ Lars tussendoor het publiek vermaakt met de lekkerste hits. Na het succes van vorig jaar zijn er dit jaar ook weer VIP kaarten te koop voor de Feestbingo. Dit houdt in dat men tijdens de bingo gratis drankjes krijgt geserveerd en alle 8 de bingorondes kan meespelen voor een vaste prijs. De kaartverkoop van de bingo is inmiddels gestart, ze zijn verkrijgbaar via de site www.hellendoornopenair.nl. Er zijn zeer mooie en leuke prijzen te winnen, waaronder een Mamado bbq, XXXL teddybeer, onbreekbare drone en nog veel meer. De sfeer is elk jaar goed en het wordt steeds gekker! Met name de jongeren hebben vorig jaar ontdekt dat de Feestbingo geen gewone bingo is, maar dat naarmate de avond vordert het eindigt in geweldig feest. 

 

 

DJ Lars

 

Avonden bomvol interactie waarbij de meest uiteenlopende muziekstijlen je om de oren vliegen.

Van Schaamteloze guilty pleasures, foute 90's en ouderwets hakkûh tot aan zwoele R&B en de nieuwste hits; er wordt geen muziekstijl overgeslagen.

Het is dan ook niet vreemd dat Lars al podia heeft mogen betreden als Boulevard Outdoor, Freshtival, Dauwpop, Stoppelhaene en ga zo maar door.

Of hij nou draait in een discotheek, tentfeest of op een festival, 1 ding staat vast; het wordt voor iedereen één feest der herkenning!

 

Chris Deluxe

 

Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen.

Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop,moombahton en classics.

Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland. Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait.

 

 

Zaterdagavond 13 juli (18.00 -01.00u)

 

Pubquiz 

 

Op de zaterdagavond wordt er traditiegetrouw weer gestart met de pubquiz. Van 18.00u tot 21.00u strijden 156 teams om de eeuwige roem in park "De Geuren".  Voor de mensen die nog mee willen is het helaas pech. De pubquiz was namelijk snel uitverkocht. Maar vanaf 21.00u is iedereen van harte welkom.  Kom wel op tijd want indien het park vol is wordt deze afgesloten. 

 

 

Feest DJ Jochem

 

Talent heeft niks te maken met leeftijd en Jochem is het perfecte voorbeeld. Deze allround feestfanaat weet van iedere tent een gekkenhuis te maken. Verscheidene genres worden op een avond door de speakers geblazen, hiermee domineert deze feestraket de dansvloer. Op een avond met Jochem sta jij schouder aan schouder met je buur, loop jij kilometers polonaise en knallen de hits je om de oren.

 

 

The Tour

 

In de afgelopen 14 jaar heeft allround coverband 'The Tour' een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd.

Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland is 'The Tour' één van de meest succesvolle bands van Nederland!.

De band, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend strakke en energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloer vullende hits.

Alleen de grootste hits uit de jaren '90 t/m de beste hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning!

Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine! Waar de coverband ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

 

 

Zondagmiddag 10 juli (14.00u - 20.00u)

 

Helders bier festival

 

Na het succes van vorig jaar hebben we dit jaar ook weer een Helders bierfestival georganiseerd. Deze middag zijn er veel verschillende speciaal biertjes te verkrijgen in park " De Geuren"  waaronder natuurlijk  de lokale biertjes Blonde Johanna, Klepper Deerne en de Geuren Tripel. 

 

F1 Grand Prix Oostenrijk 

 

Op zondagmiddag wordt de formule 1 grand prix van Oostenrijk op een groot beeldscherm uitgezonden. Zo kunnen we met zijn allen Max naar de overwinning juichen! Hiervoor zijn bierbanken te reserveren voor maar €10,-via onze website. Je bent dan verzekerd van een zitplaats deze middag. Aan deze bierbank kun je met 6 a 8 personen zitten. Er zijn nog enkele banken beschikbaar, dus wees er snel bij! 

 

Na de formule 1 zal het feestje nog even voortduren met De Helderse Klepperbloazers en nog een verrassingsact. 

 

Ben je opzoek naar veel gezelligheid met een hoog feestgehalte? Dan zien we jou op 8,9 en 10 juli op het Hellendoorn Open Air festival. Entree is gratis ! Voor meer info: www.hellendoornopenair.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: