Yess feest!!

Datum: 21-07-2022

16:26 uur - De organisatie (bestaande uit veel vrijwilligers) nodigen mensen met een verstandelijke beperking en indien nodig de begeleiders met plezier uit om er een groot feest van te maken op: zaterdag 3 september a.s. van 14.00 uur - 17.00 uur in “Het Centrum“ aan de Constantijnstraat 7a in Nijverdal.

 

Er komen artiesten en koren zingen en dankzij de vele sponsoren is de middag gratis! Geef je op vóór 1 augustus a.s. met hoeveel personen je komt, heb je een dieetwens en of je met een rolstoel of rollator komt. Zet het vast in je agenda! Het is langzaamaan tijd voor een mega festijn met veel muziek plezier. Neem je zangstem en je goede humeur mee en trek je mooiste feestkleding aan! 

Voor vragen kun je contact opnemen met; Greet Nekkers uit Nijverdal, tel: 0615174839, e-mail: greetnekkers@gmail.comReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: