De heide komt in bloei

Datum: 29-07-2022

 
9.05 uur - Zin om de natuur in te gaan met de boswachter van Natuurmonumenten? Kom dan woensdagmorgen om 11 uur naar het historische erf van Herberg de Pas , Molenweg 2, Haarle. Waar gaan we heen? Dat ligt aan wat op dat moment de mooiste  plekjes zijn. Komende weken gaan we zeker de bloeiende heide bij de Palthetoren bezoeken.

 
Wat kost dat? HELEMAAL NIKS!! Je mag gratis mee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom gewoon naar Herberg de Pas. We wandelen elke woensdag in zomervakantie t/m 31 augustus.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 29-07-2022

Kijkt SBB even mee? Het gaat toch slecht met de natuur. Stikstof, droogte, verzuring en God mag weten wat er nog meer loos was.

William S. Burroughs schreef op 30-07-2022

Ik ook. Ben in de nacht een roos in bed en bij dag een narcist. Prettige dag.

Lokaal Hart schreef op 13-08-2022

@Han: dat de heide bloeit zegt niets over de staat van de natuur. Zie https://www.nu.nl/klimaat/6130230/van-vogels-tot-eikenbos-stikstof-nekt-leven-op-de-veluwe.html en https://www.nu.nl/klimaat/6130649/wolven-water-kalk-en-veel-minder-mest-zo-kan-leven-terugkeren-op-de-veluwe.html?redirect=1

Han schreef op 14-08-2022

Kijk, het duurde even maar Lokaal Hart heeft ook een sporadisch artikel kunnen vinden om mij hiermee om de oren te slaan. Ga aub weg met jullie linkse gedram. Het is klaar, jullie hebben Nederland kapot gemaakt met jullie groene transitie. Het merendeel van de Nederlandse bevolking ziet het inmiddels in.

Uw reactie

Naam:
Bericht: