‘Good, Better, Best’: een voorstelling voor ouders van pubers

Datum: 30-08-2022

10.35 uur - Steeds meer jongeren ervaren grote druk om te moeten presteren. En dat begint soms al op de lagere school. Pubers krijgen te maken met oneindige keuzes en hebben enorm last van ‘the fear of missing out’, de angst om van alles te missen. Om ouders en andere verzorgers van pubers inzicht te geven en oplossingen aan te reiken is er de gratis voorstelling ‘Good, Better, Best’ op donderdag 6 oktober in het ZINiN Theater. De voorstelling wordt georganiseerd door www.loes.nl, een organisatie die informatie geeft over opvoeden en opgroeien.  

 
Toenemende druk 
Veel pubers ondervinden nadelige gevolgen van de steeds toenemende druk met nadelige gevolgen als stress, slapeloosheid, depressieve gevoelens en een burn-out als gevolg. Tijdens de voorstelling ‘Good, Better, Best’ wordt je meegenomen in de problematiek van prestatiedruk bij jongeren. Wat zijn de oorzaken, gevolgen maar vooral ook de oplossingen?  
Vragen als: zijn onze kinderen steeds gevoeliger voor stress en overbelasting? Hoe werken de hersenen eigenlijk en hoe reageert het lichaam in stressvolle situaties? Ervaren kinderen dezelfde prestatiedruk als volwassenen? En de allerbelangrijkste vraag: wat vinden de pubers er zelf van?  
 
Reserveer nu je gratis kaarten 
Deze voorstelling wordt georganiseerd vanuit www.loes.nl en is bedoeld voor ouders en andere belangstellende opvoeders. De voorstelling is gratis maar je dient wel een toegangsbewijs te reserveren via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: