Romantiek bij ZINema tijdens filmhuisfilm ‘Supereroi’

Datum: 15-09-2022

16.33 uur - Het is tegenwoordig een hele prestatie om een relatie meer dan twintig jaar in stand te houden. In de film ‘Supereroi’ zijn hoofdrolspelers Marco en Anna dan ook superhelden, alhoewel hun twee decennia durende relatie onder druk staat. Hoe deze liefdesgeschiedenis de tand des tijds doorstaat is op dinsdag 20 en woensdag 21 september te zien bij ZINema filmhuis.  

Rode draad 
De twintig jaar dat Anna en Marco samen zijn vormt de rode draad in de film ‘Supereroi’, een tragische liefdesgeschiedenis die mooi begint met een toevallige ontmoeting tijdens een zomerse regenbui. In twintig jaar maken ze van alles mee: botsende kinderwensen, verschillende vriendenkringen, grillige persoonlijkheden, maar ook tedere momenten. Volgens Marco en Anna moet je dan ook over superkrachten beschikken om je hele leven van elkaar te houden. Als kijker moet je wel goed opletten, de film springt heen en weer door de tijd. En misschien leuk om naar aanleiding van deze film eens in de spiegel van je eigen leven te kijken  
 
Kaarten reserveren 
Kaarten voor de film ‘Supereroi’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: