Start met bridge!

Datum: 21-09-2022

10.15 uur - Voor iedereen die overweegt te leren bridgen en snel wil spelen op een club is er nu goed nieuws. Op 10 oktober 2022 start Bridgeclub De Heuvelrug met een beginnerscursus, gebaseerd op de methode ‘Start met bridge’. De cursus bestaat uit twaalf lessen en wordt gehouden op de maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in buurthuis “De zevensprong” aan de Zandsteeg 52 in Hellendoorn. De kosten bedragen € 100,- per persoon. Dat is inclusief het lesboek en een kopje koffie/thee tijdens de les. U kunt zich telefonisch aanmelden via 06-24936181.

Bridge opent een hele nieuwe wereld
Bridgen is populair. In Nederland spelen meer dan 300.000 mensen bridge. Nog eens vier keer zoveel mensen overwegen het. Bridge ‘grijpt’ je snel en het is verslavend leuk. Dat is niet gek, want er gaat letterlijk én figuurlijk een wereld voor je open. Bridgen kan namelijk altijd en overal. Het is een wereldsport met internationale spelregels, je kunt dus zelfs op vakantie en online bridgen. 
 
Sociaal, voor iedereen
Ook figuurlijk opent bridge je wereld. Je bouwt een levendig sociaal netwerk waarvan je nog jaren plezier hebt. Zeker wanneer je ook nog eens bij een club gaat spelen, waar je veel mensen ontmoet. Het mooie van een sport als bridge is dat je lang kunt blijven spelen. Bridge kent vrijwel geen drempel, ook niet financieel. Het is voor iedereen.
 
Snel op een club van start
Bridge is niet alleen gezellig, het scherpt je geest en houdt je fit. Zoals bij alle sporten is het belangrijk dat je de basisbeginselen goed beheerst. Door alle aspecten die bridge zo interessant maken, heb je het niet in een uurtje volledig onder de knie. Toch willen de meeste bridgecursisten liefst direct met en tegen anderen spelen. Speciaal voor hen heeft de BridgeBond de methode ‘Start met bridge’ ontwikkeld. Begin je op middelbare of wat latere leeftijd met bridge en wil je snel bij een club aansluiten? Dan is dit de cursus voor jou. 
 
Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten over bridgen?
Kijk op de website van Bridgeclub De Heuvelrug: https://27026.bridge.nl.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

XXX schreef op 21-09-2022

EUR100,= pfff. Een Hobby mag geld kosten maar dit?

Wat ben ik toch een tut! schreef op 21-09-2022

Valt mee; boek van € 16, plus 12 lessen van twee uren en nog koffie erbij. Dat is 7 euro per les.

Uw reactie

Naam:
Bericht: