‘Pietenzwemdiploma’ in zwembad Het Ravijn

Datum: 21-11-2022

14.28 uur - Bij Ouder en kind - zwemmen in zwembad Het Ravijn kunnen de kids op 29 november en 1 december hun pietenzwemdiploma halen. Ze raken deze dinsdag- en donderdagochtend met het thema ‘Pietenzwemdiploma’, op een leuke en speelse wijze nog meer vertrouwd met het water.

De kids leren samen met zwempiet allerlei overlevingsvormen, ze kijken onder water en leren allerlei truckjes, waardoor ze lekker watervrij worden. Het belooft een gezellige ochtend te worden met veel gespring en gespetter!
 
Ouder en kind - zwemmen is een heerlijk moment voor ouders, grootouders en/of verzorgers om samen te genieten van hun (klein)kind in het warme water van het Recreatiebad. Er is gratis oppas aanwezig. Tijdens de deze ochtenden tijdens het Ouder en kind - zwemmen op de dinsdag of de donderdag zijn ouders, opa’s en oma’s of de oppas van harte welkom! De prijs is € 4,95 voor ouder en kind. Kom je met twee kinderen dan betaal je voor het 2e kind € 3,50. 
 
Kijk voor meer informatie met name over de tijden en tarieven op www.hetravijn.nl of bel de receptie, telefoon 0548-630 600.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: