Bruchterveld komt naar Groot Lochter

Datum: 24-11-2022

08:01 uur - Zaterdag 26 november speelt SVVN weer een thuiswedstrijd. Onze tegenstander heet VV Bruchterveld. Afgelopen zaterdag wist SVVN een 0-3 achterstand tegen De Esch goed te maken. Treffers van Tygo Vliek, Teun Bakhuis en Martijn ter Steege zorgden ervoor dat de punten op die middag gedeeld werden. Elke puntje is er één en het is zaak punten te blijven pakken want het staat allemaal nog zeer kort op elkaar.

 

 

De tegenstander van vandaag streed vorig jaar met onder andere SVVN om een plekje in de nacompetitie. Deze strijd werd uiteindelijk door SVVN gewonnen. Bruchterveld is het seizoen uitstekend begonnen. De tweede wedstrijd tegen de kampioenskandidaat VV Hellendoorn werd weliswaar thuis met 0-1 verloren maar de overige zes wedstrijden werden allemaal gewonnen. Tot afgelopen zaterdag. Zaterdag ging Bruchterveld op eigen veld hard onderuit tegen VV Daarlerveen. Het werd 0-4.

 

Vorig seizoen was het treffen tussen SVVN en VV Bruchterveld de laatste thuiswedstrijd van SVVN van de competitie. Door een vroeg doelpunt bleef Bruchterveld een kans houden op de nacompetitie die uiteindelijk een week later tijdens de slotronde werd beslist in het voordeel van SVVN. Maikel Ros was de matchwinner. Het was de tweede overwinning op rij voor de gasten. De wedstrijd daarvoor werd wel door SVVN gewonnen maar dat is ook alweer 19 jaar geleden.

 

De scheidsrechter deze middag is heer Marco Verduin uit Hattem. Wees welkom op sportpark Groot Lochter, aanvang 14.30 uur.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: