Herinrichting parkeerterrein Nijveldserf-west; Jacob van Houtestraat tijdelijk afgesloten

Datum: 03-01-2023

11.51 uur - Met ingang van 16 januari 2023 starten werkzaamheden aan het parkeerterrein Nijveldserf-west. Dat is het achterste deel van het parkeerterrein achter de HEMA. Daardoor is een gedeelte van de Jacob van Houtestraat en de omliggende garageboxen tijdelijk niet of beperkt bereikbaar. Ook zijn er tijdelijk minder parkeerplaatsen beschikbaar.

Door het Nijveldserf anders in te richten neemt de kans op wateroverlast in de toekomst af. Het regenwater wordt namelijk niet langer via de reguliere riolering afgevoerd, maar via een regenwaterriool. Daarnaast sluit het westelijk deel van het parkeerterrein door de herinrichting beter aan op het oostelijk deel.
 
Planning
De werkzaamheden starten op 16 januari en duren ongeveer zes weken, afhankelijk van de weersomstandigheden. De Jacob van Houtestraat is van 6 tot en met 17 februari 2023 afgesloten voor het doorgaande verkeer. Direct aanwonenden hebben hierover bericht gehad.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: