SVVN ontvangt Juventa’12 uit Wierden

Datum: 18-01-2023

13.46 uur - We beginnen 2023 zoals we 2022 iets meer dan een maand geleden beëindigd hebben: Met een thuiswedstrijd. In de laatste competitiewedstrijd herstelde SVVN zich goed. Het was de bovenliggende partij en wist de drie punten in het treffen met concurrent VV Mariënberg in eigen huis te houden. Zo ging SVVN als zevende de winterstop in, een plaats waar het nu uiteraard ook staat. Het was een korte winterstop. Afgelopen dinsdag speelde SVVN haar enige oefenwedstrijd. In Luttenberg werd met 3-1 verloren van zondag 4de Klasser SDOL.

Zaterdag a.s. hoeft de tegenstander geen wereldreis af te leggen. Het Wierdense Juventa’12 komt namelijk op bezoek. Juventa stapte in 2020 over van de zondag naar de zaterdag. Het eerste seizoen werd door corona afgebroken maar afgelopen seizoen wisten zij kampioen te worden in de 4de klasse door onder andere ATC’65 en VV Daarlerveen voor te blijven. Twee teams die SVVN al in een eerder stadium deze competitie trof. Dit seizoen krijgt Juventa’12 tot nu toe hetzelfde rapport als SVVN. Beide team voetbalden tien wedstrijden waarin zij vier keer wisten te winnen, vijf keer werd er verloren en eenmaal eindigde hun wedstrijd in een gelijkspel. Ook wisten beide teams twintig keer te scoren. Alleen Juventa’12 moest twee doelpunten meer incasseren en op basis daarvan staat Juventa’12 achtste. Hun laatste wedstrijd voor de winterstop eindigde in een gelijkspel nadat de wedstrijd in Hengelo tegen Wilhelminaschool in 2-2 eindigde.
 
Gezien het feit dat Juventa’12 onlangs van speeldag is veranderd zou het u niet verbazen dat er geen rijke historie is van wedstrijden tussen beide en de voorgangers van Juventa WVV Wierden en Omhoog. In de voorbereiding van het seizoen 2021-2022 troffen de teams elkaar voor vriendschappelijk wedstrijd in Wierden. Juventa wist deze wedstrijd met 1-0 te winnen. Uiteraard zullen zaterdag 21 januari alle omstandigheden anders zijn dan die zomerse middag in Wierden.
 
De scheidsrechter deze middag is de heer Henk Zwakenberg uit Lemelerveld Wij heten u van harte welkom op Sportpark Groot Lochter bij de wedstrijd SVVN tegen Juventa’12 uit Wierden. Aanvang 14.30 uur.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harm schreef op 18-01-2023

Volgens mij is SVVN goed bezig met de PR....

Uw reactie

Naam:
Bericht: