Informatiebijeenkomst 6 februari SlimFit in Het Ravijn

Datum: 20-01-2023

10.54 uur - Heb je ambitie en wilskracht om de strijd met je gewicht aan te gaan? Wil je back in shape in 10 weken? Laat je dan tijdens de informatiebijeenkomst op 6 februari (om 19.30 uur) informeren over het SlimFit-traject van Het Ravijn – zwem sport zorg - in samenwerking met FTP Nijverdal.

Voornemens voor 2023

Zijn jouw voornemens:
-   lekker in je vel zitten,

-   afvallen,

-   fit worden,

-   zichtbare spieren krijgen,

-   sterker worden,

dan is dit programma ideaal voor jou.
 
SlimFit

Met SlimFit wordt vanaf 13 februari t/m 23 april, 10 weken aaneengesloten intensief ingezet op jouw leefstijl. Je wordt begeleid en uitgedaagd in je beweeg- en voedingspatroon, met zorg en aandacht. Het traject biedt twee keer in de week tijdens het trainingsaanbod van FTP center small group training, online persoonlijk advies, individuele coaching en onbeperkte deelname aan AquaSport en AquaVitaal activiteiten en vrij zwemmen tijdens de reguliere tijden. 

 
Motivatie

Je gaat niet lijnen maar je leefstijl aanpassen. Dit is ook iets wat je op langere termijn beter kunt toepassen en makkelijker kunt volhouden. Een motivatie kan ook zijn dat je, je fitter gaat voelen. Je krijgt adviezen omtrent voeding en beweging. Heb je wel eens gedacht aan een personal traject maar past dit niet in jouw budget. Dan hebben wij deze toffe actie voor jou. De kosten hiervoor bedragen eenmalig slechts € 300,- per 10 weken of € 30,-  in de week. Reageer snel want er is slechts plek voor 15 personen. 
 
Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link;  https://www.supersaas.nl/schedule/Zwembad_Het_Ravijn/Slim_Fit, op de informatieavond of via de receptie van Het Ravijn – zwem- sport zorg -, tel. 0548-630 600. 
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: