Een comeback voor de Fisherman’s Friends bij Filmhuis ZINiN

Datum: 25-01-2023

22:44 uur - Dinsdag 7 februari is het bij het filmhuis van ZINema om 20.00 uur tijd voor de comedy ‘Fisherman’s Friends: One and All’. Deze film is een vervolg op de film ‘Fisherman’s Friends’ uit 2009, waar een shantykoor uit Cornwall plotseling de hitlijsten bestormt en wereldberoemd wordt. In deze nieuwe versie gaat het verhaal verder en moet er een tweede album gemaakt worden en wordt er gestreefd naar een optreden op het grote muziekfestival Glastonbury. Maar voor het zover is…

 

Comeback
Nadat het shantykoor Fisherman’s Friends uit Cornwall met hun traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormden, maakt het koor nu een comeback. Toch blijkt dat niet zo eenvoudig en struggelen de mannen met het uitbrengen van een tweede album. Ze komen van alles tegen: valkuilen, verleidingen en het in stand houden van een levenslange vriendschap. En dat met hun grootste optreden tot nu toe voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival. 

Kaarten reserveren
Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: