De Hertruiters, uitslagen springen in Luttenberg

Datum: 20-02-2023

13.54 uur - In Luttenberg werd er gesprongen en daar deden de leden Jip Ottes, Luc Eshuis en Melissa Eshuis, Twan van Dijke, Linde Vliek en Sanne van Dijke aan mee.

 
Jip sprong met mee in het 1.10 m springen en won daar een eerste prijs. Met haar paard Alexia Z ging Jip naar Wezep en daar werden zij derde met 80,5 stijlpunten.
 
Luc was in de 90 cm springen tweede met zijn pony Black Fire met 85 punten voor stijl. Melissa was in de 80 cm springen derde met haar pony Joy met 78 punten voor stijl.
 
Twan met zijn pony Fellow. Hij had een eerste prijs met het springen over 60 cm. En op de hoogte van 70 cm werd hij zesde.
 
Sanne werd tweede met haar pony Lady bij het springen over de hoogte 50/60 cm cat. D. Linde sprong mee met Ayla in het 70 cm springen. Ze werd vierde met 77, 5 stijlpunten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: