Derby op Groot Lochter

Datum: 15-03-2023

11.12 uur - Zaterdag gaat voor SVVN de competitie verder en wel met een thuiswedstrijd in de derby tegen DES. Om 14:30 uur zal er afgetrapt worden op Sportpark Groot Lochter.

 
Afgelopen zaterdag “genoot” SVVN van een vrij weekend omdat er nu eenmaal 13 teams in deze competitie zitten. De week ervoor speelde SVVN ook een thuiswedstrijd en wel tegen concurrent ATC’65. Al na tien minuten stond SVVN met 2-0 voor en was de tegenstander gereduceerd tot een tiental door een rode kaart wegens het neerhalen van een doorgebroken speler. Uiteindelijk bleef SVVN eenvoudig overeind zonder groots te spelen en wist het met 4-1 te winnen door doelpunten van Teun Bakhuis, Melvin Morsink (2x) en Marvin Thomas. Door deze overwinning steeg SVVN naar de door hun zo fel begeerde derde plaats.
 
Ook alle andere teams “genoten” van een vrije zaterdag omdat de velden door de sneeuwval onbespeelbaar waren geworden. Zo ging dus ook de wedstrijd DES tegen De Esch afgelopen zaterdag niet door. De week ervoor ging DES in Hengelo met 4-1 onderuit bij Wilhelminaschool. Zo blijft het puntenaantal na vijftien wedstrijden op zeven schamele punten staan. It ain’t over until the fat lady sings is een bekende sport metafoor, maar de tijd om het vege lijf te redden begint de tijd toch wel te dringen voor onze plaatsgenoten met nog negen wedstrijden te gaan. Het gat naar een nacompetitieplek is negen punten en naar de veilige plek acht inmiddels dertien punten. Overigens heeft SVVN slechts vijf punten voorsprong op de vervelende plaats negen.
 
Slechts zeven punten dus tot nu toe voor DES. Maar daarvan werd wel bijna de helft gehaald in de thuiswedstrijd tegen SVVN. Een nederlaag die SVVN volkomen aan zichzelf te danken heeft omdat het gewoonweg niet scherp genoeg was in de gehele wedstrijd. SVVN heeft dus nog wat recht te zetten tegen DES. De scheidsrechter van aanstaande zaterdag is de heer Roel Geukemeijer uit Nijmegen. Veel plezier toegewenst bij de wedstrijd SVVN tegen DES.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: