Inschrijving Oldtimermeeting & onderdelenmarkt gestart

Datum: 15-03-2023

De liefde voor klassieke auto’s laait weer op. Het aantal oldtimers op de Nederlandse wegen stijgt. Ben jij een liefhebber van klassieke auto’s? Kom je dan op zondag 7 mei in centrum Nijverdal vergapen aan al die prachtige auto’s van weleer. Trotse bezitters van een mooie klassieker kunnen voor deelname informeren via: klassiekers@asvh.nl. Ook is het mogelijk om alvast een plekje te reserveren op de onderdelenmarkt. 
 
De Oldtimermeeting is een mooi evenement van de ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn in samenwerking met Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal. In 2022 had men met 450 deelnemers zelfs een record te pakken. Het is een unieke gelegenheid om een rijke verzameling van klassieke auto’s te bewonderen. Met ook dit jaar weer een nog groot aanbod van de mooiste classic cars, oldtimer trucks en klassieke brommers/motoren.
 
Onderdelenmarkt
De onderdelenmarkt blijkt ook een groot succes, daarom krijgt deze markt wederom zijn plek op het maximaplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren van zowel auto, truck als brommer- en motoronderdelen. Informatie en opgave onderdelenmarkt: manfred@opnaarnijverdal.nl
 
Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, muziek en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: