Doldwaze komedie ‘Oh Oh Den Haag’ in ZINiN Theater

Datum: 15-03-2023

12.41 uur - 

Nog nooit was de politiek zó om te lachen. In de komische voorstelling ‘Oh Oh Den Haag!’ maakt John (Bas Muijs) snel carrière als politicus in Den Haag. Maar wat gebeurt er met zijn carrière als hij de zwangere studente Emma (Sabine Beens) onderdak biedt? En is zijn jaloerse assistent Patrick (Arijan van Bavel) wel te vertrouwen in aanloop naar de verkiezingen? Een doldwaze komedie vol met Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij. Te zien in het ZINiN Theater op vrijdag 31 maart.

 
Een ambitieuze politicus, verkiezingen en de roddelpers

John maakt snel carrière in politiek Den Haag. Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. 
Als studente Emma bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen op zoek naar onderdak helpt John met tegenzin. Vanaf dat moment lijkt alles wat hij zorgvuldig heeft opgebouwd, langzaam af te brokkelen. De twee vliegen elkaar constant in de haren, maar blijken ook niet zonder elkaar te kunnen. Geruchten over een mogelijke relatie via de roddelpers doen de peilingen kelderen. Toeval? Of weet Patrick, de jaloerse assistent van John, daar meer van?
 


Perfect gekozen cast

De rol van de ambitieuze politicus John wordt gespeeld door Bas Muijs. Bas werd bij het grote publiek bekend als Stefano Sanders in ‘Goede Tijdens, Slechte Tijden’. 
Sabine Beens is de zwangere studente Emma. Sabine speelde grote rollen in theatershows als ‘Rocky Horror Show’, ‘Medisch Centrum Best’ en ‘In de Vlaamsche Pot’.
De rol van de jaloerse assistent Patrick, ten slotte, wordt gespeeld door Arijan van Bavel. Als zijn alter ego Adje was hij de sidekick van Paul de Leeuw in zijn populaire TV-shows. Hij werd hiermee ineen klap een nationale bekendheid. Maar Arijan is een begenadigd (komisch) acteur. Het AD kroonde hem tot ‘Nieuwe Koning van de Klucht’.
 


Kaarten reserveren
‘Oh Oh Den Haag’ staat garant voor een avond lachen. Het is een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij. Kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: