ZINiN Inloopspreekuur Financiën en Inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag

Datum: 16-03-2023

13.10 uur - Geldproblemen kunnen voor veel stress zorgen en hebben een onweerlegbare invloed op het levensgeluk van mensen. ZINiN biedt daarom de gelegenheid om te helpen bij deze problemen met het Inloopspreekuur Financiën op donderdag 23 maart tussen 18.30 en 19.00 uur en het Inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag op vrijdag 31 maart tussen 9.30 en 10.00 uur, beiden in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

Inloopspreekuur Financiën
Geldproblemen treffen op dit moment een groot deel van onze maatschappij door de torenhoge inflatie. Als je hierdoor in de problemen bent geraakt, betalingsachterstanden hebt of schulden, kom dan naar het Inloopspreekuur Financiën tussen 18.30 en 19.00 uur op donderdag 23 maart in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Hier zitten de schuldhulpmaatjes van Stichting BOOM en Het Hulpfonds voor je klaar met veel kennis en ervaring op dit gebied. Zij beantwoorden al je vragen over financiën en kunnen je verder helpen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting BOOM via 06-10710088 of stichtingboom@stichtingdewelle.nl of www.stichtinghulpfondshellendoorn.nl. De hulp is gratis.

Inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag
Wil je weten of je recht hebt op huur – en/of zorgtoeslag? Kom dan op vrijdag 31 maart tussen 9.30 en 10.00 uur naar het Inloopmoment Huur- en Zorgtoeslag in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Hier zitten belastingvrijwilligers van Stichting De Welle voor je klaar, die je met hun kennis en ervaring op weg helpen. Heb je al deze toeslagen maar heb je er geen recht meer op, dan kunnen de belastingvrijwilligers je helpen om de toeslagen weer stop te zetten. Neem je DigiD mee als je belastingaangifte doet. Als je geen belastingaangifte doet, neem dan je loonstrook en jaaropgaaf mee. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting De Welle via 0548-638810 of per e-mail info@stichtingdewelle.nl.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: