Sophie en Melissa op het podium van de finale het gouden ijzertje

Datum: 20-03-2023

13.09 uur - In Luttenberg werd er gereden om de prijs het gouden ijzertje. Verschillende leden van de Hertruiters deden hier aan mee en twee wisten op het podium te komen. De finale is gewonnen door Sophie ter Haar en Melissa Eshuis werd tweede. 

 
Sophie ter Haar deed met haar beide pony’s mee  Met haar pony Londen won ze in de klasse B een eerste prijs. Met haar pony GoldStar won ze in de klasse L2 twee keer een tweede prijs. Ze wist zich hiermee met beide pony’s te plaatsen voor de finale. Sophie heeft de finale met Londen gereden. En dat was een goede keus want met een percentage van 69.617 wist ze deze finale te winnen! 
 
Melissa Eshuis reed met haar pony`s Lord en Joy. Met Lord was ze twee keer eerste in de klasse L1. Ze reed 218 en 210 punten bij elkaar. Met Joy was ze tweede met 203 punten. Doordat Melissa twee keer eerste was mocht ze de finale rijden met Lord. In de finale won ze de tweede plek met 69.167 procent. 
 
Jasper Hosmar won twee keer een eerste prijs in de M1 dressuur met zijn Rocky en plaatste zich met 198,5 en 197,5 punten ook  voor de finale.
Floor Veerkamp reed met haar pony Dark Dancer mee met deze wedstrijd. Ze reed in de klasse L1 en won daar twee keer  een tweede  plek met 206 en 198 punten, 
 
Wendy Hulsink reed met de Friese merrie Anke S. in Mariënheem een dressuurwedstrijd en won een derde prijs met 207.5 punten. 
Lisa van Dijke reed ook mee in Mariënheem met haar paard Eline. In de klasse B wist ze een eerste en een tweede prijs te behalen. Eerste prijs met 196 punten en de tweede prijs met 198 punten. 
 
Springen:
Maaike Hulshof heeft met cappuccino in Hardenberg twee keer een eerste prijs behaald met het springen  in de klasse 1.00m.  categorie D/E. 

Jip Ottes werd in Rijssen eerste bij het 1.00 m springen in Rijssen met haar paard Alexia Z. Zij behaalden 83,5 stijlpunten. In het 1.10 m springen behaalden zij een vierde prijs. 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: