Huiskamer van Nijverdal houdt zaterdag 1 april Open Huis

Datum: 25-03-2023

11.30 uur - Nee het is geen grap, op 1 april is het Open Huiskamer! Heeft u die dag zin in een lekkere kop koffie of thee? Kom dan zaterdag 1 april eens een kijkje nemen bij ons Open Huis van De Huiskamer van Nijverdal. Van 14:00 tot 17:00 is onze gezellige plek geopend. 

De Huiskamer is een onafhankelijk inloopcentrum waar iedereen welkom is om langs te komen voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Wij zorgen voor gezelligheid aan onze stamtafel en delen daar lief en leed. Onze gastheren en -vrouwen ontvangen iedereen hartelijk.
 
Op deze Open dag zullen wij ook een nieuwe sponsor aankondigen. Nu we te maken hebben met steeds hogere voedselprijzen, is ook de inkoop van koffie en thee voor de Huiskamer duurder geworden. Omdat wij voor de laagdrempeligheid alleen een vrijwillige bijdrage voor de koffie en thee vragen, werd het steeds moeilijker. Gelukkig is er een sponsor bereid gevonden om ons daarbij te helpen. 
 
Wilt u ons ook financieel steunen? Uw gift aan De Huiskamer is fiscaal aftrekbaar.
IBAN: NL89RABO0147430305 t.n.v Stichting De HUISKAMER van Hellendoorn.
 
De Huiskamers is doordeweeks (ma-vr) geopend van 10:00 tot 12:00 en elke dag geopend van 14:00 tot 17:00. 
 
De Huiskamer is bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn we bereikbaar op 0619686280 of u kan mailen met onze coördinator Marjanne van Egmond: info@dehuiskamernijverdal.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: