Wilhelminaschool op bezoek bij SVVN

Datum: 30-03-2023

8.40 uur - Met nog iets meer dan een kwart van de competitie te spelen komen we zo langzamerhand in de beslissende fase van de competitie terecht. Op de bovenste twee en de onderste twee na bestaat de rest uit de competitie uit een grote middenmoot waarin iedereen van iedereen kan winnen. In het kader daarvan deed SVVN afgelopen zaterdag uitstekende zaken door met 0-4 te winnen van Bergentheim. SVVN kwam hiermee nog vaster op de derde plaats te staan en heeft een gaatje van vier punten met de nummer vier.

Het was alweer de achtste achtereen volgende competitiewedstrijd waarin SVVN ongeslagen bleef. Deze opmars heeft als gevolg dat SVVN staat waar het nu staat en waar het ook graag wil blijven staan.
 
Ook de tegenstander van a.s. zaterdag 1 april ( geen grap) Wilhelminaschool had een lange serie van wedstrijden waarin niet werd verloren. De teller kwam tot zes totdat afgelopen op eigen veld verloren werd van De Esch met 0-2. Wel werd er in die periode wat vaker gelijkgespeeld dan door SVVN. Op de ranglijst heeft Wilhelminaschool zeven punten minder dan SVVN. Wel heeft Wilhelminaschool een wedstrijd minder gespeeld. Wilhelminaschool heeft evenveel punten als de nummer negen die na 24 wedstrijden is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie voor handhaving.
 
SVVN en Wilhelminaschool troffen elkaar eerder dit seizoen in Hengelo. Het werd een gedenkwaardige wedstrijd waar SVVN tot twee keer toe een voorsprong weggaf maar toen het vlak voor tijd voor de derde keer op voorsprong kwam, kwam deze niet meer in gevaar en gingen de punten mee terug naar Nijverdal. De doelpunten van SVVN kwamen deze middag van Martijn ter Steege, Tygo Vliek en Teun Bakhuis (2x). Hoofdrol was er voor Tijn Poortman met drie assists. Voor a.s. zaterdag zijn de belangen groot voor beide partijen. Winst voor SVVN betekent dat ze definitief omhoog mogen kijken. Voor onze gasten betekent dat mogelijk afstand van de gevaarlijke plaatsen. Scheidsrechter van zaterdag is de heer Ron Steen uit Hengelo.
 
Aanvang 14.30 uur op sportpark Groot Lochter.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: