Dames 1 Het Ravijn spelen laatste inhaalwedstrijd en eindigen als vijfde in de competitie

Datum: 12-04-2023

14.03 uur - De waterpolodames van Z&PC Het Ravijn speelden zaterdag 8 april een inhaalwedstrijd thuis tegen GZC-Donk. Deze inhaalwedstrijd was tevens de laatste competitiewedstrijd van de reguliere competitie. De ploeg van Wicher Diallo wist de wedstrijd overtuigend met 11-7 te winnen, waardoor ze op een vijfde plaats eindigden met 20 punten uit 14 wedstrijden. Bijkomend detail is ook dat Donk door het verlies in Nijverdal niet eindigde op de eerste plek op de ranglijst. De Nijverdalsters spelen in het laatste weekend van april de play-off wedstrijden om het landskampioenschap van Nederland. Tegenstander hierin is UZSC dat 22 punten haalde uit 14 wedstrijden.

 
Trainer-coach Wicher Diallo glom van trots na afloop van de gewonnen wedstrijd. Diallo: "We zijn blij met de overwinning" . "Verdedigend was het een solide wedstrijd, waarin ook nog eens iedereen heeft kunnen spelen". Noa de Vries nam in deze wedstrijd haar team op sleeptouw en scoorde maar liefst 5 keer. De komende weken tot aan het begin van de play-off wedstrijden bereidt het team zich voor. Dat doet dames 1 onder andere in Berlijn bij de dames van Spandau.
 
Heren
De waterpolo heren van Het Ravijn spelen nog een competitiewedstrijd voordat ook zij beginnen aan de play-offs. Ze waren het afgelopen weekend vrij. Zaterdag 15 april speelt het team van Ron Loos de laatste uitwedstrijd in en tegen ZPC Amersfoort. Deze wedstrijd start om 18:35 uur in zwembad Amarena.
 
Statistieken Dames 1:
 
Het Ravijn-GZC-Donk: 11-7
 
Periodestanden: 4-2, 6-3 (2-1), 8-4(2-1), 11-7(3-3)
Doelpunten Het Ravijn: Noa de Vries 5x, Dian Scholten 3x, Margreet ter Schure 3x.
Doelpunten GZC-Donk: Marit van der Weijden 4x, Sabine Bergsma 2x, Esmee Kraaibeek 1x.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: