Het is mooi geweest

Datum: 04-06-2023

21.57 uur - Afgelopen zaterdag ging SVVN in het kader van de nacompetitie op bezoek in Zwolle bij Dieze West. Hoewel de thuisclub de beter voetballende ploeg was, ging het de eerste helft aardig gelijk op en kreeg ook SVVN wat kansjes. Vlak voor rust werd verkeerd getaxeerd en schiet Jantje van der Sluis van de gastheren via een verdedigend been in het doel. Hiermee is het verzet gebroken van SVVN.

De eerste tien minuten na rust loopt Dieze West uit naar 4-0. Een belachelijk moment van scheidsrechter Niels Goûtier als hij zijn KNVB compagnon Erik Geubels overrulled en de ingooi aan de thuisclub geeft terwijl de assistent scheidsrechter toch een veel beter zicht had op de situatie. Als dan iemand op de bank vraagt of de arbiter een bril nodig heeft staakt hij de wedstrijd wegens aanhoudend commentaar. Na een minuut of tien gaan we toch weer verder en scoort Dieze West nog twee keer terwijl voor SVVN zelfs een stafschop niet besteed is. Hiermee eindigt voor SVVN het seizoen 2022-2023.

SVVN mag met trots terugkijken op dit prachtige seizoen. Al maanden geeft dit team alles voor het beste resultaat en bleef het maar liefst 16 wedstrijden ongeslagen. Het was een prachtig seizoen met vele mooie momenten. Dat de laatste wedstrijd de pijp echt leeg was dat mag de pret niet drukken. We kijken nu al uit naar volgend seizoen en hopen dan weer vele momenten te beleven. We willen de staf en spelers bedanken voor alle hoogtepunten van dit seizoen en vooral de tomeloze inzet waar jullie als echte clubmensen onze kleuren met verve hebben vertegenwoordigd.