Theatervoorstelling Lichtstilte

Datum: 16-11-2023

13.38 uur - Lichtstilte, onder die titel organiseert het Performance collectief: Project Wildeman - in samenwerking met de Sterrenwacht Hellendoorn- , een ‘ bezwerende, zinnedovende rituele’ theatervoorstelling over het Donkere Niets. 

 
Het Donker Niets als Schoonheid.
Deze bijzondere, welhaast magisch te noemen theatershow, is een  met muziek en tekst omlijst pleidooi voor de schoonheid van Donkerte. De theatershow is een hypnotiserende exercitie van inbeeldingskracht en fantasie, waarbij het publiek in een aantal rituele fases, wordt uitgenodigd om het volledig Donkere Niets te ervaren. 
Deze voorstelling, maakt duidelijk wat al dat licht met ons doet en er wordt gezocht naar een betere balans tussen licht en donker
 
Reis naar het ultieme nulpunt: zwart gat
Project Wildeman daalt in Lichtstilte samen met het publiek steeds langzamer af naar het ultieme nulpunt: het binnenste van een zwart gat, het aller donkerste mysterie van het universum. Daartoe worden eerst de zintuigen uitgeschakeld waarna je - voorzien van een ‘persoonlijk zwart gat-, in volledige Lichtstilte, word je uitgenodigd het Donkere Niets te ervaren en een nieuw perspectief op Aarde te creëren.
Dit Theaterspektakel wordt ondersteund door elektronische en analoge muziek.
 
NB. In Lichtstilte wordt er gebruik gemaakt van stroboscoop
 
Wat: Unieke Theatervoorstelling Lichtstilte.
Wanneer:   Donderdagavond 23 november.
Hoe laat: Aanvang 20.00 hr. 
Waar: Sterrenwacht Hellendoorn Grotestraat 281 Nijverdal.
Duur: ca. 2 uur inclusief bezoek aan de koepel van de sterrenwacht om (bij helder 
weer)  live naar de sterren te kunnen kijken. 
Entree: € 15 pp 
Kaarten: reserveren via www. Sterrenwachthellendoorn.nl  
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: