Luid Kerstmis in met concertfilm ‘Andre Rieu’s White Christmas’

Datum: 20-11-2023

13.04 uur - Vind je het vervelend dat het alweer zo vroeg donker is en word je daar wat somber van? ZINema weet wel hoe we je helemaal in  de kerststemming kunnen krijgen, zodat je weer helemaal opfleurt. Kom op zondag 10 december naar ZINema, want om 16.00 uur vertonen we op het grote witte doek de betoverende concertfilm 'André Rieu's White Christmas'. 


Met een sprookjesachtige setting van sneeuw, glinsterende ijsbanen en schitterende kroonluchters, creëert André Rieu de perfecte sfeer waarin je je kunt verliezen in de betovering van kerst. Kom en geniet van deze onvergetelijke kerstbeleving met André Rieu en zijn zestigkoppige Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. 

Onmisbare kerstsongs
André Rieu, ook wel bekend als de 'Koning van de Wals', zal je verwennen met de meest heerlijke  kerstklassiekers, romantische walsen, prachtige aria's en liederen uit alle hoeken en gaten van de wereld. De kerstconcerten van André Rieu zijn voor velen het hoogtepunt van het jaar. Zoals altijd neemt hij zijn publiek mee op een reis door de wereld van klassieke en romantische muziek, walsen, aria's en natuurlijk de onmisbare kerstsongs. Dit alles wordt gepresenteerd in een super romantische omgeving, oftewel André's eigen 'Winter Wonderland'. Mis deze onvergetelijke concertfilm bij ZINema niet en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Kaarten reserveren
Kaarten voor de concertfilm ‘André Rieu’s White Christmas’ zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de kassa van de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via 0548-624489.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: