Wilhelminaschool – SVVN

Datum: 22-11-2023

15.13 uur - Aanstaande zaterdag wordt op Sportpark De Vikkershoek de wedstrijd tussen Wilhelminaschool en SVVN gespeeld. Normaal begint de voorbeschouwing met een korte terugblik op afgelopen zaterdag maar de wedstrijd tussen SVVN en Enter Vooruit kon geen doorgang vinden omdat door de regenval de natuurvelden onbespeelbaar waren geworden en het sportpark van SVVN niet over kunstgras beschikt gelukkig kon er elders in de gemeente en de regio wel volop gevoetbald worden. Door resultaten op de andere velden zakte SVVN twee plaatsen en staat het nu elfde.

 
Ook de tegenstander van aankomende zaterdag kwam niet in actie om bovenstaande reden. Ook bij VV Daarlerveen ligt er geen kunstgras en daar moest Wilhelminaschool zaterdag voetballen. Net als SVVN kent ook Wilhelminaschool een moeizame start van de competitie. Van de eerste zes wedstrijden gingen er vier verloren. In Wierden werd, ondanks een rode kaart, een achterstand goed gemaakt en gelijkgespeeld tegen Juventa’12. De laatste wedstrijd thuis tegen SDC’12 werd zelfs met 4-2 gewonnen. De behaalde vier punten brengt Wilhelminaschool op de 12de plaats.
 
De laatste jaren komen Wilhelminaschool en SVVN elkaar regelmatig tegen. Het zijn vaak interessante ontmoetingen waarin van alles gebeurd. Niet zelfden is de afloop voor SVVN. Zoals ook afgelopen editie van iets meer dan een jaar geleden. In de wedstrijd keurt de scheidsrechter een doelpunt van Wilhelminaschool goed nadat hij de beelden op een telefoon van een supporter heeft terug gekeken. Dat deerde SVVN niet want ze gingen uiteindelijk met de drie punten er vandoor na een 2-4 overwinning. De doelpunten van SVVN zijde kwamen van Martijn ter Steege, Tygo Vliek en Teun Bakhuis (2x). Zaterdag wordt er om 14:30 uur afgetrapt in Hengelo. Scheidsrechter van deze wedstrijd is de heer Roderick Klaver uit Enschede.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: