Hertruiters in de prijzen

Datum: 04-12-2023

13.57 uur - Er werd dit weekend gesprongen in Ambt Delden en Melissa Eshuis en Berber Nijland sprongen zich in de prijzen. Melissa reed met haar pony Lord een rijstijl parcours 80cm D en behaalde met een foutloze ronden en 85.5 stijlpunten de eerste prijs. Berber Nijland sprong een 2fasen parcours in de 80/90cm rubriek categorie CDE en wist met een snelle foutloze rit een vierde prijs te bemachtigen.Romé Schopping ging met haar pony Al Capony naar een dressuurwedstrijd in Zwolle en behaalde met 202 punten een eerste prijs.

 
Voor de paarden waren er dressuurwedstrijden in Saasveld en Heeten. In Saasveld was er een 2e prijs voor Marike Schonewille met haar paard Heliantus in de klasse M2. De combinatie behaalde 183.5 punten. 
 
In Heeten was Wendy Hulsink concurrent van zichzelf in de klasse L2. Met Indy van de Esch won ze beide L2 proeven met 211.5 en 212.5 punten en met Anke S werd ze twee keer 2e met scores van 196 en 196.5 punten.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: