SVVN zaterdag op bezoek bij SDC'12

Datum: 07-12-2023

13.01 uur - Aanstaande zaterdag gaat SVVN op bezoek in Denekamp bij SDC’12. Afgelopen zaterdag leek SVVN voor het eerst sinds lange tijd weer te winnen toen het vlak voor tijd tegen negen spelers van VV Hellendoorn de 2-1 maakte. Een paar minuten later was ook SVVN gereduceerd tot een negental en moest het tot overmaat van ramp in de slotsecondes ook nog de gelijkmaker toestaan. Volkomen onnodig werd voor de zesde competitiewedstrijd op rij deze niet in een overwinning omgezet.

Tegenstander SDC’12 ging afgelopen zaterdag hard onderuit bij VV Daarlerveen. Het werd maar liefst 6-0. SDC’12 kwam vorig seizoen nog uit in de 2de Klasse van het zondagvoetbal en stapte door een degradatie horizontaal over naar de 3de Klasse. Daar wist het onlangs wél thuis te winnen van VV Hellendoorn. Ook bij Juventa werd gewonnen en de eerste wedstrijd werd er thuis gelijkgespeeld tegen SV Losser. Desondanks staan de Denekampers op een voorlaatste plaats omdat de overige zes wedstrijden verloren gingen. SVVN heeft één punt meer behaald en staat dus net boven SDC’12.
 
SDC’12 is in 2012 ontstaan uit een fusie tussen DOS’19 en SP. Denekamp. De eerste jaren had de club zowel een zon-/ als zaterdagafdeling. Na twee seizoenen werd de stekker uit de zaterdagafdeling getrokken en afgelopen stapten de Denekampers over naar de zaterdag. SVVN heeft vroeger vaak tegen SP Denekamp. Ook tegen de Zaterdag 1 van de fusieclub werd gespeeld. Voor het laatst was dat in het seizoen 2014-2015 in de 4de Klasse. Door doelpunten van Melvin Morsink (2x) en Frank Bolink wist SVVN deze wedstrijd met 1-3 te winnen.
 
Om 15:00 uur wordt er zaterdag afgetrapt op Sportpark de Molendijk
Kappelhofsweg 12  7591 ZZ Denekamp.
 
Scheidsrechter is de heer Rico Sleiderink.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: