SVVN – Enter Vooruit

Datum: 14-12-2023

8.28 uur - Zaterdag 16 december speelt SVVN de inhaal wedstrijd tegen Enter Vooruit op Sportpark Groot Lochter Nadat er zes wedstrijden niet werd gewonnen wist SVVN zaterdag eindelijk weer eens drie punten te behalen. Na een wat kleurloze eerste helft was in het kletsnatte Denekamp volop spektakel en mooie doelpunten te zien in de uitwedstrijd. 

 
SVVN won met 2-3 door doelpunten van Rowan Wijnen, Marvin Thomas en Stef Hallink. De opluchting was groot bij SVVN en door de overwinning kruipt SVVN bij de onderste plaatsen vandaan. Toch snakt SVVN naar de winterstop in de hoop en verwachting dat hierna de grote ziekenboeg leeggestroomd zal zijn. Maar eerst nog de laatste wedstrijd van 2023.
 
In deze wedstrijd is Enter Vooruit de tegenstander. Deze wedstrijd zou eerst een maand geleden gespeeld worden maar werd toen afgelast omdat het veld onbespeelbaar was. Van de eerste negen wedstrijden won de degradant van vorig seizoen er acht en daarmee is Enter Vooruit virtueel koploper.  Alleen thuis werd er van VV Hellendoorn verloren. Ook afgelopen zaterdag werd er weer gewonnen. Thuis werd De Esch met 2-0 verslagen.
 
SVVN en Enter Vooruit troffen elkaar in verleden wel vaker, maar meestal op een ander niveau. Voor de laatste keer moeten we toch een flink aantal jaren terug. In het seizoen 2011/2012 werd het in Nijverdal 3-3 tijdens een wedstrijd in de 2de Klasse H. Het was tevens het laatste jaar dat SVVN op dat niveau acteerde. Kan SVVN op fijne manier de winterstop ingaan en zaterdag als tweede ploeg Enter Vooruit punten afhandig maken? De scheidsrechter op deze middag luistert naar Dennis van der Heijden en de aanvang is 14.30 uur.
Pupil van de week is Jesse Kappers. Jesse is negen jaar oud en hij voetbalt in SVVN JO11-2
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: