Hertruiters plaatsen zich met springen voor de regiokampioenschappen

Datum: 08-01-2024

10.59 uur - De leden van de Hertruiters zijn goed het nieuwe jaar in gesprongen! Er waren verschillende wedstrijden, waaronder de kringkampioenschappen voor pony’s en er werd weer goed gepresteerd.

 
Melissa Eshuis nam op 2 januari deel aan de Sallandse Ruiterdagen met haar pony Lord. Ze wonnen het klassieke parcours 80 DE met 80 pnt voor stijl. Daarnaast wonnen ze in het progressieve parcours een 8e prijs.
 
Op 6 januari werden de Kringkampioenschappen springen van kring Reggedal voor ponycombinaties georganiseerd in Delden.
Thijs Eshuis reed 2 mooie foutloze rondes met een 3e prijs en 78,5 pnt voor stijl in de 70 cm categorie C pony’s. Thijs heeft zich met deze resultaten geplaatst voor de regiokampioenschappen springen in Genemuiden. 
 
Berber Nijland nam met haar pony Simba van Bernij deel aan de rubriek 80cm categorie C en reed foutloos in het klassieke parcours met barrage met een 2e prijs. In het 2fasen parcours was de combinatie ook foutloos. Twan van Dijke was in deze rubriek een keer 1e met beide combinaties hebben ze zich geplaatst voor de regiokampioenschappen.
 
Sanne van Dijke en Melissa Eshuis kwamen uit in de 80 cm rubriek voor DE pony’s . Melissa won met Lord een 1e prijs in de rijstijlrubriek met 85 punten voor stijl. Sanne was 1x 5e met Lady in de cat. D 80 cm. Ze mogen allebei door naar de regiokampioenschappen. 
 
In Luttenberg werd een dressuurwedstrijd georganiseerd waaraan Jasper Hosmar met zijn pony Rocky deelnam. Met een score van 201 punten, won hij overtuigend de klasse M2 dressuur.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: