Hertruiters springen in de prijzen tijdens thuiswedstrijd

Datum: 22-01-2024

14.11 uur - Afgelopen week werd er in Hellendoorn een springwedstrijd georganiseerd. De wedstrijd kon op veel animo rekenen en er werd drie volle dagen volop gesprongen in het Hippisch Centrum ’t Oale Spoor.

 
Op donderdag en vrijdag kwamen de paarden aan de start, waarbij er in het 90 cm parcours een eerste prijs was voor Hertruiter Luc Eshuis met Othello. In datzelfde parcours won Marije Spenkelink met Marquez Le Donia  een vierde prijs met 67,5  stijlpunten.
In het 1.00 m. was er een mooie tweede prijs voor 2e Remco van Dijke met Otis.
 
Op zaterdag was het de beurt aan de ponycombinaties en ook daar reden Hertruiters zich in de prijzen. In het 80 cm parcours categorie DE pony’s was er een 2e prijs voor Melissa Eshuis met Lord en een 3e prijs voor Thijmen Hosmar met Chokotoff.
De gecombineerde 80/90 cm CDE rubriek werd gewonnen door Berber Nijland met Simba van Bernij.
 
Ook in Saasveld werd een springwedstrijd georganiseerd. Op zondag 21 januari won Linde Vliek met Ayla daar een 4e prijs met 75 stijlpunten.
 
In Mariënheem werd dressuur gereden en Sophie ter Haar won daar met haar pony’s Londen en GoldStar eerste prijzen. Met Londen won ze een eerste prijs in de  klasse L2 dressuur, met GoldStar won ze een eerste en een tweede prijs in de klasse M2.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: